BIOFACE - Természetes bőrápolás

Csiganyálka a bőrömön

IGEN! Csigakrémet kenek a bőrömre

2016. április 13. - Biofaceszalon

Az éti csigát (latin nevén: Helix Aspersa) mindenki ismeri.

Gyermekkorunkban énekeltünk róla: „Csiga-biga gyere ki…”, elvetemültebb csemeték gyorsulási versenyeket rendeztek neki, de szívesen elnézegettük lassú mozgását, elméláztunk nyugodt csúszásán, ahogy akár fejjel lefelé is képes mozogni.

A francia gasztronómiai kultúrkörben értékes és mindennapi ételalapanyag, főzés után mindössze fűszervajjal ízesítve fogyasztják.

Azt azonban kevesen tudják, hogy a csiganyálka ősi természetgyógyászati szer. Megfigyelésekre alapozva használták hegek, sebek, égési sérülések gyógyítására, szemölcsök eltüntetésére. Használata viszonylag egyszerű volt, a sérült felületre helyeztek egy csigát és az végigmászva hátrahagyta a nyálkát, mely elvégezte a gyógyítást. Így a csiga mini gyógyítóvá avanzsált.

Korunkban újra felfedezzük a feledésbe merült gyógyító praktikákat és újraalkotva azokat, a ma emberének is elfogadhatóvá téve a használatát, ismét szolgálatunkba állítjuk a természetes módszereket.

Minek köszönheti a csiganyálka a gyógyító erejét?

Különlegesen gazdag tápanyagokban, vitaminokban, és aktív alkotóelemekben, mint az AHA savak, a kollagén, az elasztin és az allantoin.

Hogyan nyerik ki a váladékot?

Az Armonía csigakrémekben található csiganyákot a franciországi Languedoc-Rossellon zóna keleti részének optimális természeti körülményei közt, speciálisan e célra kialakított biogazdálkodásokban tenyésztett csigák adják. Ezen tényezők és a csiganyák különleges feldolgozásának kombinációja egy olyan, a világon egyedülálló, szelíd kivonási módszert eredményez, mely biztosítja az első és egyetlen ÖKO IGAZOLÁSSAL RENDELKEZŐ csiganyák kivonatot, melyet tisztítanak, koncentrálnak, és sztenderdizálnak mielőtt a krémek alapanyagaként felhasználnak.

Bántódása esik a csigáknak? Hogyan élnek ezek a kis állatkák?

Nemhogy bántódásuk nem esik, de tisztított biotalajon élnek, válogatott bioélelmet kapnak, és fokozottan odafigyelnek rájuk, hogy nyálkájuk minél tisztább legyen.

Hogyan nyerik ki a nyálkát?

A csigák időnként átmásznak egy speciális hálós szerkezetű alapzaton, melyen át a lecsöpögő nyálkát fel tudják fogni, és már kezdődhet is a biotechnológiai krémgyártási eljárás első lépcsője, a tisztítás.

Érzem a krémben a csiganyálkát?

Nem, a krémben sem illatra, sem érzésre nem érzékelhető a csiganyálka, ez a selymes krém kizárólag kiváló hatásaiban és természetességében különbözik a piacon kapható más krémektől. Jellemzője a finom, nem tolakodó illat, hogy kiválóan felszívódik, nem ragacsos, valamint a krém selymessége, amely semmi máshoz nem fogható.

Milyen hatása van a csigakrémnek?

A csiganyálka rendkívül gazdag kollagénben, elasztinban és allantoinban, különleges sejtépítő, bőrregeneráló, és hidratáló tulajdonságokkal rendelkezik. Csökkenti a ráncokat és a bőrhibákat, halványítja a pigment foltokat.

Parabént nem tartalmaz, 100%-ban allergiamentes.

Mi bizonyítja ezt?

Klinikai mérésekkel bizonyított hatásai meglepő eredményeket mutattak.

Kimutatható ránctalanító hatás: mínusz 44 % ránc a teljes bőrfelületen

Kimutatható hidratáló hatás: plusz 26 % 4 órával a használat után is

Pigment csökkentő hatás: mínusz 21 % foltcsökkenés.

Az EVIC HISPANIA laboratórium 30 nőn 28 napon át tartó klinikai tesztje szerint a kozmetikai hatékonysága:

80% Ránccsökkentő hatás

90% hidratáló hatás

97 % bőrtápláló hatás

93 % szerint puhább és bársonyosabb lett a bőre

90% szerint rugalmasabb és feszesebb lett a bőre

63 % pigment folt csökkentő hatás

Összefoglalva:

Igenis jók a régi, elfeledett módszerek korszerű, biotechnológiai módszerekkel újratöltve. Használjuk bátran a csigakrémeket, nem bánjuk meg! Mia az Armonía Helix Active Öko csiga kozmetikumait ajánljuk.

http://www.armonia.hu/termekek/oko-csiga-kozmetikumok/

fotolia_37962055_subscription_monthly_xxl.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://bioface.blog.hu/api/trackback/id/tr788602992

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása